Web Design – Dezvoltarea site-urilor web

60 ore – 600 RON (660 RON la plata in rate)

Mediul web este in continua dezvoltare de la an la an. Avand in vedere costurile relativ mici in comparatie cu celelate medii de promovare exista o migrare masiva a afacerilor spre mediul online. Din ultimele studii reiese ca numarul utilizatorilor de internet depaseste un miliard la nivel mondial. Mai bine spus internetul a devenit o necesitate atat pentru simplul utilizator cat si pentru oamenii de afaceri.

Simplu utilizator al spatiului web sau dezvoltator al unei afaceri mai mici sau mai mari, cu totii trebuie sa intelegem mai bine modul de functionare si organizare a acestei mari colectii de informatii. Din curiozitate, din necesitate sau din placere un curs care sa ne desluseasca mai bine misterele “Internet-ului” poate fi util oricaruia dintre noi.

Cu o experinta de peste 10 ani in instruirea utilizatorilor si dezvoltatorilor spatiului Web, dezvoltatorii acestui training au reusit sa stranga intr-un curs toate informatiile necesare unei persoane pentru a creea de la un site web de prezentare, la un magazin on-line sau o platforma de socializare.

Cunostintele acumulate in cadrul acestui curs de programare web ajuta pe oricine, chiar daca este incepator sa creeze un mic site de prezentare, sau chiar sa inteleaga mai bine functionarea spatiului web si uneletele de care are nevoie pentru a promova o afacere in acest spatiu pentru a sti exact ceea ce trebuie sa ceara unui dezvoltator de site-uri web si care sunt costurile reale ale promovarii prin aceste mijloace.

Pe parcursul celor 60 de ore de curs invatati:

–          Ce este un domeniu, cum se alege un nume de domeniu, cat costa si cum se obtine un domeniu;

–          Ce este gazduirea si cum achizitionam un pachet de gazduire;

–          Cum folosim Cpanelul de la contul de gazduire;

–          Despre softurile necesare pentru a creea un site web;

–          Utilizarea HTML si CSS in dezvoltarea de site-uri WEB;

–          Integrarea de aplicatii JavaScript intr-un site;

–          Creearea de formulare in HTML cu PHP;

–          CMS-urile, ce sunt si cum se folosesc;

–          Folosirea WordPress pentru a construi un site web, instalare, prezentarea interfetei, instalarea de teme si plugin-uri, ce plugin-uri sunt absolut necesare si cum se folosesc;

–          Creearea de formulare on-line, galerii foto, inserarea de aplicatii de tip calendar, meteo, curs valutar, etc.

–          Optimizarea unui site web: SEO, cuvinte cheie, adwords, etc.

Comments are closed.

Legaturi.ro Cursuri Iasi Cursuri engleza Iasi Cursuri Germana Iasi Cursuri Grafica Iasi Cursuri Italiana Iasi Cursuri Adobe Photoshop Iasi Cursuri Corel Draw Iasi