Cursuri generale de Limba Engleza

Curs de limba engleza Iasi – Modul Incepatori A1 + A2 – 48 ore – 450 RON (500 RON la plata in rate)

cuprinde 2 module, astfel:

Curs de limba engleza Iasi – Modul Starter A1 – 24 ore

In cadrul acestui modul veti cunoaste aspectele de baza ale limbii engleze dupa cum urmeaza: invatarea alfabetului si reguli de pronuntie, verbele auxiliare TO BE si TO HAVE, substantivul, pronumele cat si notiuni de vocabular astfel incat sa dobanditi notiunile de baza ale limbii engleze.

Curs de limba engleza Iasi – Modul Beginner A2 – 24 ore

In cadrul acestui modul veti revizui notiunile de A1 dupa care veti invata timpul trecut  astfel incat sa puteti povesti experienta  dumneavoastra personala cat si profesionala in limba engleza.  De asemenea vom pune accentul mai mult pe dialog si vom utiliza in special role-playul, modalitate foarte cunoscuta si apreciata pentru invatarea limbilor straine care dezvolta abilitatile de exprimare orala spontana in limba studiata.

Curs de limba engleza Iasi – Modul Intermediate B1 – 48 ore (2 module de 24 ore) – 450 RON 

(500 RON la plata in rate)

In acestul modul va veti dezvolta abilitatile de comunicare cat si de improvizatie a cuvinteler necunoscute prin efectuarea exercitiilor cu sinonime, antonime si omonime. De asemenea veti cunoaste timpurile perfecte, If clauses, Relative clauses, vorbirea directa si indirecta; pe scurt, vom explora toate granitele gramaticale cat si ale vocabularului in limba engleza.

Curs de limba engleza Iasi – Modul Upper Intermediate B2 – 48 ore (2 module de 24 ore) – 450 RON 

(500 RON la plata in rate)

In acest modul veti avea ocazia de a conversa si scrie in limba engleza fara sa va fie predate aspecte gramaticale, acestea fiind corectate prin intermediul activitatilor de role paly cat si prin subiecte ample efectuate in scris.

Consideram ca un aspect foarte important in studiul limbii englezeil reprezinta invatarea notiunilor de gramatica; de aceea,  in cadrul fiecărui curs vor fi dezbatute diverse aspecte gramaticale, dupa care tot in cadrul fiecarui curs teoria gramaticala se aplica prin exercitii, pentru fixarea cunostintelor.

De asemenea, la finalul modulului, cursantii vor fi capabili sa construiasca in limba engleza propozitii afirmative, negative si interogative legate de aspecte obisnuite sau de rutina (zilele saptamanii, lunile anului, ora exacta, anotimpurile, partile corpului) se vor prezenta, oferind detalii despre propria persoana. Pentru a dezvolta vocabularul cursantilor, dar si abilitatile de citit sau conversatie, la fiecare curs li se vor prezenta texte pe care le vor citi, le vor traduce si le vor comenta.

Pe parcursul intregului curs punem accent pe conversatie.

Comments are closed.

Legaturi.ro Cursuri Iasi Cursuri engleza Iasi Cursuri Germana Iasi Cursuri Grafica Iasi Cursuri Italiana Iasi Cursuri Adobe Photoshop Iasi Cursuri Corel Draw Iasi