Echipa FunnyPcWorld

Echipa FunnyPcWorld este formata din persoane cu experienta in sustinerea de cursuri pentru adulti, astfel:

Asistent Cursuri Iasi - IT

Leontina Filipiuc

Cu o experienta de peste 9 ani in formarea adultilor in domeniul IT, doamana Leontina Filipiuc a indrumat peste 1000 de persoane in domeniile Web Design si dezvoltarea paginilor web, Utilizarea calculatorului, Office pentru afaceri si Grafica pe calculator.Pentru un CV complet vizitati pagina de LinkedIn Leontina Filipiuc.
andreea silvas


Silvas Andreea -profesor curs Limba Engleza

Cu o experienta de peste 6 ani in formarea adultilor pentru utilizarea Limbii Engleze, doamana Silvas Andreea a indrumat numeroase persoane in procesul de invatare a limbii engleze, sustinand cursuri generale de limba engleza si o gama larga de cursuri de limba engleza specifice, cat si cursuri de limba engleza specifice pentru copii.

Ionela Maxiniuc – profesor curs Limba Germana

Buna, ma numesc Ionela Maxiniuc. Am avut ocazia de a ma forma si de a invata limba germana cu profesori din Germania si Austria. Cunoasterea limbii germane va asigura stabilitate in plan profesional atat in Romania cat si in strainatate. Am invatat acest lucru prin munca, rabdare si organizare, si de aceea doresc sa va ajut si pe voi sa invatati limba germana intr-un mod sistematic pentru a va usura efortul de a intelege o limba complicata.
Legaturi.ro Cursuri Iasi Cursuri engleza Iasi Cursuri Germana Iasi Cursuri Grafica Iasi Cursuri Italiana Iasi Cursuri Adobe Photoshop Iasi Cursuri Corel Draw Iasi